articles @ www.solar-air.nl:

Please login

username

password

Forgot password?

Forgotten password retriever

Please enter your email address:

(toepassing)

Grotere panden met TWINSOLAR 

Hoewel de TWINSOLAR speciaal voor particulier gebruik ontwikkeld is, kan hij ook prima op grotere, zakelijke panden gebruikt worden. Grote voordeel van de TWINSOLAR is dat hij direct tegen te gevel geplaatst kan worden en dat de montage van de TWINSOLAR verbluffend simpel is. Dus, als het gebouw wat groter is, dan plaats je er gewoon wat meer!

 

Voorbeelden in de praktijk

Een hotel met 5 TWINSOLARS

Onze verwachtingen ten aanzien van de temperatuurregeling van de gebruiksruimten en het gehele gebouw met in totaal 5 TWINSOLAR zonneventilatiesystemen zijn tot nu toe ruimschoots ingelost.

De inspanning die nodig is om de gastenkamers te verwarmen met tegelkachels is aanzienlijk verminderd en het comfort voor de gast is merkbaar toegenomen. Terugkijkend op 15 jaar zijn de verantwoordelijken van de sectie van mening dat de financiële investering ongetwijfeld de moeite waard is geweest.

Alfahart Amberger, Traunstein
 

*

HTWK Hogeschool houdt de kelder droog

Tijdens de bijna 4-jarige studie werd onze collector gebruikt en "... met het systeem kon een significante verlaging van de relatieve vochtigheid in de kelder worden bereikt. Een relatieve vochtigheid in het bereik van 60 tot 100% is typisch voor de binnenklimaat Onder invloed van het luchtcollectorsysteem daarentegen schommelt de relatieve vochtigheid in het bereik van 40 tot 80%... De luchtuitwisseling in de kelder wordt verhoogd door het zonne-luchtsysteem; de afgegeven vochtigheid door de bouwconstructie in de kelder kan lucht beter worden afgevoerd."

Fragment uit het eindrapport van de HTWK-Leipzig University of Applied Sciences, augustus 2011

HTWK Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen in Leipzig
 

*

 

 

 

 

 

ᐊ Terug naar TWINSOLAR

    whatsapp

    whatsapp